Укупно приказа странице

уторак, 11. април 2017.

Stranputice profesora Vuletića

Kada se jednom krene na stranputicu onda je sve pogrešno. Prva greška tzv. nezavisnog profesora je stavljanje potpisa na podršku predsedničku kandidaturu aktuelnog predsednika vlade i ujedno i koordinatora svih službi špijunaže (DB,BIA,KOS).Timeje napravio prvu stranputicu sebi jer se tako okrenuo protiv sopstvene prošlosti . Time mislim na studentske proteste 96/97 godine za priznavanje izbornih rezultata  koje  tadašnji aktuelni režim krivotvorio. Sadašnjim pljuvanjem na ove proteste ujedno je uradio pljuvanje i na sopstvenu prošlost u ime svog komformiteta i ulizivanja novom gospodaru. Ovo mislim na tekst koji je napisao u listu Danas!Gde kaže da u tom protestu nema duha i da je prostački. Ovoga puta dragi profesore, ustala je omladina koja neće da se ponižava i koja nema šta da izgubi . Onda te daleke ,a ipak tako bliske 96/97 godine nije se tražila reforma politike i promene društvenih pravila, ove godine se traži isto što i 1990 i 91. godine, jednaka pravila za sve i smena na čelu  RTS-a ,tada je to bila TVB , poništavanj lažnih diploma i lažnih doktorata čime se dezavuiše pošten rad , raže se i bolji uslovi za život .
Iza ovoga protesta ne stoji nikakav Bojan (Pajtić) , a iza onoga protesta je stajao neki  tada nekompromitovani Čeda (Jovanović) . Gde je sada dotični? A gde su sada studenti? To vam je još jedna stranputica.
Sledeća stranputica je o količini vremena koje su dobili opozicioni kandidati i sam aktuelni predsednik  vlade koji vlada autoritarno na RTS (vaše pravo da znate sve -tako glasi) .Tu se vidi velika disproporcija , da li je REM tu nešto uradio ? Ništa nije urađeno!!
Vi ste samo još jedan tužni klaun ovog režima koji je prodao idelae za večeru !!

Нема коментара:

Постави коментар